English Espa駉l Catalan Italiano Francais Deutsch
La guia web independent de l'aeroport

Pol铆tica de Privacitat i Av铆s Legal

Av铆s legal 

Per donar compliment amb l'establert a la Llei 34 / 2002, del 11 de Juliol, de serveis de la societat de la informaci贸 i de comer莽 electr貌nic, a continuaci贸 s'indiquen les dades d'informaci贸 general d'aquesta web. Actualment ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. es troba operant a trav茅s de la red amb aquest domini, i figura inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 41824, foli 70, fulla n煤m. B-398254, inscripci贸 1 i amb CIF n煤mero B-65289266, amb domicili social a Les Rambles 42, oficina 5, 08002 de Barcelona, tel茅fon de contacte +34 972207190, movil +34 645766279, n煤mero de fax +34 917912677, y direcci贸 de correu electronic lopd @ reserv-ac.com.

Objecte: 

Aquestes condicions generals (d'ara endavant les "Condicions Generals") regulen l'煤s de tots els serveis d'aquesta web (a partir d'ara "el portal") que ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. (a partir d'ara "l'empresa") posa a disposici贸 dels usuaris d'internet. Per la simple utilitzaci贸 del Portal l'usuari expressa la plena acceptaci贸 i sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per l'empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen aix铆 mateix, sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d'instruccions que 茅s posin en el seu coneixement, en relaci贸 amb continguts o serveis concrets, que contemplen all貌 previst en aquestes Condicions Generals en quant no s'oposin a elles. 

Exclusi贸 de responsabilitat pel funcionament del Portal i els seus serveis. 

L'empresa no garantitza la disponibilitat i continu茂tat del funcionament del Portal madrid-ac.com, dels seus serveis i els seus continguts; si fos raonablement possible, l'empresa avisar脿 pr猫viament de les interrupcions en el funcionament dels mateixos. L'empresa no 茅s responsable pels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat o de continu茂tat del Portal o de qualsevol dels seus serveis, o pels errors en l'acc茅s a les diferents p脿gines web del Portal o aquelles des de les quals es presten determinats serveis. 

Exclusi贸 de responsabilitat sobre la informaci贸 gr脿fica disponible al portal. 

Tota la documentaci贸 gr脿fica inclosa en aquesta p脿gina web pel que fa a les diferents promocions d'immobles, 茅s merament orientativa i est脿 sotmesa a possibles canvis exigits per l'evoluci贸 t猫cnica dels projectes i la seva execuci贸. EN CAP CAS AQUESTA INFORMACI脫 CONSTITUEIX DOCUMENT CONTRACTUAL. 

Llei de consumidors 

La informaci贸 de cada promoci贸 amb productes per la seva comercialitzaci贸, 茅s orientativa i de car脿cter general, estant subjecta a possibles canvis. Tota la informaci贸 relativa al R. D. 515/89 del 21 d'Abril, es troba en disposici贸 dels compradors amb les oficines de l'empresa.

Utilitzaci贸 del Portal i dels serveis per als usuaris. 

Nom茅s en el cas que hagi obtingut pr猫via i expressa autoritzaci贸 espec铆ficament atorgada al efecte per part l'empresa, l'usuari s'abstindr脿 d'obtenir o d'intentar obtenir qualsevol tipus de continguts, ja siguin textos, gr脿fics, dibuixos, arxius de so, imatges o fotografies, v铆deos, programari i en general qualsevol classe de material accessible a trav茅s del portal o dels serveis emplenant per ells, mitjans diferents dels que s'hagin posat a la seva disposici贸, en aquest efecte o dels que emplenin habitualment a aquest efecte en Internet. 

Exclusi贸 de responsabilitat dels continguts. 

L'empresa no 茅s en cap cas responsable, ni de forma directa ni subsidi脿ria, per cap contingut, informaci贸, comunicaci贸, opini贸 o manifestaci贸 de qualsevol tipus que tingui el seu origen en l'usuari o qualsevol persona o entitat i que es comuniqui, difondre, transmetre o exhibir a trav茅s dels serveis del Portal. 

Exclusi贸 de responsabilitat pels continguts i serveis allotjats fora del Portal. 

El Portal posa a disposici贸 dels usuaris dispositius t猫cnics d'enlla莽os, ja siguin links, directoris o eines de cerca, els quals permeten l'acc茅s a p脿gines web o llocs que s贸n gestionats per tercers. L'empresa no exerceix cap titularitat sobre els mateixos, i no comercialitza ni ofereix els continguts i serveis que continguin, per tant no assumeix cap responsabilitat ni directa ni subsidi脿ria sobre aquestes p脿gines web o sites. 

Propietat Intel.lectual i Industrial. 

Tots els continguts aix铆 com noms, logos, marques i bases de dades accessibles en les p脿gines web del Portal estan subjectes a drets de propietat industrial i intel.lectual de l'empresa o de tercers titulars dels mateixos. En cap cas l'acc茅s a les p脿gines web del Portal no implica cap tipus de ren煤ncia, transmissi贸 o cessi贸 total o parcial dels esmentats drets, ni conferir cap dret d'utilitzaci贸, alteraci贸, explotaci贸, reproducci贸, distribuci贸 o comunicaci贸 p煤blica sobre els continguts o b茅ns de propietat industrial sense la pr猫via i expressa autoritzaci贸 espec铆ficament atorgada a tal efecte per part de l'empresa o del tercer titular dels drets, excepte els drets de visualitzar i de realitzar c貌pies per l'煤s personal i exclusiu de l'usuari, els quals hauran d'exercir sempre conforme als principis de la bona fe i la legislaci贸 aplicable. 

Protecci贸 de Dades. 

Mitjan莽ant el present Av铆s Legal i d'acord amb el que estableix la Llei Org脿nica 15/1999, de Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal, i la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Ag猫ncia Catalana de Protecci贸 de Dades de la Generalitat de Catalunya, l'empresa avisa els usuaris de la seva pol铆tica de protecci贸 de dades, perqu猫 aquests determinin lliure i volunt脿riament si desitgen facilitar les dades personals que li puguin requerir amb ocasi贸 de la subscripci贸 o alta en alguns dels serveis oferts. Excepte en els camps en qu猫 s'indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals s贸n volunt脿ries. Les dades personals recollides seran tractades de forma secreta i confidencial i la seva recollida t茅 com a finalitat la gesti贸 i prestaci贸 dels serveis oferts per l'empresa en el Portal en cada moment. L'usuari accepta que les dades personals per ell facilitades puguin ser objecte de tractament en fitxers automatitzats titularitat i responsabilitat de l'empresa. 

La principal finalitat d'aquest fitxer 茅s la de mantenir una relaci贸 contractual i la de poder comunicar-nos amb vost猫. L'usuari podr脿 accedir a aquest fitxer, en qualsevol moment, amb la finalitat de demanar i obtenir la rectificaci贸, cancelaci贸, modificaci贸 o oposici贸 de les seves dades personals, dirigint-se a ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L., registrat a la oficina de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb el n煤m. de registre REAT EG-00401 sota el nom comercial de TURISTICS RAMBLES, amb CIF: B-65289266, a l'adre莽a de correu electr貌nic: lopd @ reserv-ac.com o per correu ordinari a: Rambles 42, oficina 5, 08002 Barcelona.

Llei Aplicable i Fur. 

Aquestes Condicions Generals 茅s revoquen per la llei espanyola. Per qualsevol controv猫rsia que pugui derivar de l'aplicaci贸 dels serveis o interpretaci贸 o aplicaci贸 de les Condicions Generals, l'empresa i l'usuari, amb ren煤ncia expressa al seu fur propi es sotmeten al dels Jutjats i Tribunals.

 

Seguretat

Llei de Serveis de la Societat de la Informaci贸 (LSSI)

La Llei de Serveis de la Societat de la Informaci贸 estableix el marc jur铆dic i normatiu que garanteix als prestadors i als usuaris de serveis la confian莽a i la seguretat necess脿ries per a utilitzar mitjans electr貌nics. Aspectes com la necess脿ria i correcta identificaci贸 del prestador d麓un servei, la protecci贸 davant l麓enviament de comunicacions no desitjades o de totes les obligacions d麓informaci贸 dels prestadors de serveis davant un proc茅s de contractaci贸 electr貌nica, aporten als usuaris dels serveis d麓internet o d麓altres mitjans electr貌nics una protecci贸 i una seguretat equivalents a les que ja tenen actualment en el m贸n f铆sic. 

Identificaci贸 i control d麓acc茅s

Les dades personals dels nostres nous clients s贸n absolutament intransferibles. Per a garantir la seguretat 茅s necessari mantenir la seguretat d麓aquestes dades. 

L麓usuari ser脿 responsable de totes les accions que realitzi amb el seu identificador personal. 

Confidencialitat 

Tota la informaci贸 que s麓intercanvia entre l麓ordinador del client de ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. i els sistemes inform脿tics de ACCOMMODATION RESERVATIONS, S.L. es sotmet a un proc茅s de xifrat que impedeix que terceres persones no autoritzades puguin accedir a la informaci贸 o interceptar les comunicacions entre client i entitat.

La guia web independent de l'aeroport
© 1999 - 2023 GironaBarcelonaAirport.com |
  • Av铆s legal i Pol铆tica de Privacitat